7 MAY Las esencias florales en el Jardín Botánico

DIA: 7 – 22 MAIG 2016
MATRÍCULA: 8 ABRIL 2016
PROFESSORS: Consuelo Zacarés
SESSIONS: 7, 8, 21 i 22 de maig de 2016
LLOC: Aula de Seminaris, jardí exterior i laboratori didàctic
HORARI: Dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 19h, i diumenges de 9 a 14h
PREU: Curs complet 65€; Solament un cap de semana 45€
DIRIGIT A: Tot tipus de públic interessat en les essències florals, els seus usos i elaboració.
Aprende las principales flores del sistema floral del Dr Bach, conócelas en el Jardín, elabora una esencia floral y utiliza las esencias para hacer preparados terapeúticos.
DESCRIPCIÓ
L’arribada de la primavera ompli de colors i aromes al Jardí Botànic i per això volem aprofitar la floració per estudiar les flors, les seues propietats i aplicacions.

I com deixar passar la primavera sense aprofundir en les essències florals? En el curs podràs ampliar els teus coneixements sobre els beneficis de les essències florals, conèixer el sistema floral del Doctor Bach, les aplicacions terapèutiques i les aplicacions locals de mateixes en cremes i locions a més de simular casos pràctics.

A més, aprendràs a identificar les flors del nostre Jardí coneixent les plantes, les propietats i les característiques. Realitzarem diverses receptes i cada alumne podrà dur-se a casa una mostra dels productes realitzats. Tot això sense oblidar-nos de repassar quines espècies floreix en cada moment de l’any.

Consuelo Zacarés, la professora del curs, és terapeuta floral i elaborador de cosmètica natural. I és per això que coneix molt bé les essències florals i ens acompanyarà pel Jardí per recol·lectar alguns exemplars que el mes de maig ens tinga preparats. No t’ho perdes!
INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ
Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, tots els dies de 10 a 13 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte.
Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ES71 2038-9651-69-6000157596. El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *