Vídeo llançament Esquellana

Vídeo llançament Esquellana: https://www.youtube.com/watch?v=sKQL9KmwCTo
 
Com algunes ja sabeu, des del Col·lectiu l’Esquella hem llançat la plataforma de micromecenatge per a recollir diners per a poder dur a terme el projecte Esquellana. Un projecte amb el qual volem evitar que ramaders i ramaderes tiren la llana al fem i tornar-li el valor que en un passat va tindre este material.
Un projecte basat en l’economia social i del bé comú, que reivindica la sobirania tèxtil i alimentària del nostre territori i vol canviar el rumb del consum de prendes de vestir que a dia de hui es basen en fibres sintètiques i fets a km d’ací sovint en condicions d’esclavitud laboral.
 
Portem una setmana de campanya i la veritat que hem tingut una molt bona acollida, però no hem de baixar la guàrdia i seguir movent-nos per tal d’aconseguir el nostre objectiu.
 
És per això que necessitem la vostra col·laboració:
 
– Com? 
 
1. En forma d’aportacions a la plataforma. També tenim opció d’aportacions sense recompensa, però hi ha gent que ens està demanant cabdells a canvi d’eixes aportacions, també és una opció.
 
2. Ajudant-nos en la difusió: compartir, organitzar presentacions, etc…
 
 
 
Ací trobareu tota la informació sobre la campanya: http://www.lateuaterra.com/esquellana 

Notícia sobre Esquellana: http://www.europapress.es/comunitat-valenciana/noticia-crowdfunding-recuperar-produccion-lana-valenciana-unica-oveja-autoctona-20171107121452.html

Moltes gràcies!!!!!


Amb un somriure als llavis
Amb un foc sota el pit
Seguirem!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *