Jornada de Treball Sobre Obradors Compartits 1 de Desembre

Una jornada de treball sobre obradors compartits que creiem és molt important per a la generació d’ocupació en el medi rural valencià, així com creiem que és molt important la teua participació en la mateixa jornada.

Els obradors compartits són infraestructures d’àmbit local per a l’elaboració d’aliments que els últims anys estan desenvolupant-se per molts territoris, possibilitant l’inici i consolidació d’iniciatives econòmiques. Aquestes infraestructures permeten l’ocupació de persones, dinamitzant especialment els àmbits rurals i enfortint el teixit econòmic i social local. La seua forma pot ser molt diversa, tant el tipus de productes a elaborar com el tipus de gestió: hi han els impulsats per administracions públiques, els cogestionats amb col·lectius o bé d’altres que són resultat de l’autogestió privada per part d’un grup de persones organitzades

Aquests tipus d’obradors, que ofereixen un producte de qualitat i diferenciat, han demostrat ser una peça clau en l’articulació i dinamització del sector productiu del territori: la seua força és el treball en xarxa amb les persones proveïdores i amb les consumidores, els mercats locals i el petit comerç. Fins i tot aquests espais poden esdevenir punts d’aprenentatge, formació i innovació cap a una economia cooperativa, social i solidària.

L’1 de desembre hem organitzat una jornada per aprendre dels projectes que ja estan en marxa i treballar per afavorir el seu impuls al País Valencià. Parlarem del seu potencial transformador, dels aspectes tècnics i legals i dels models de gestió. El programa està adreçat a persones treballadores de l’administració, dinamitzadores rurals, persones que treballen per la transformació de l’economia des de l’àmbit social i polític i també elaboradores, productores o persones amb idea de posar en marxa un projecte productiu.

Enllaç al programa complet:

https://cerai.org/evento/transformar-alimentos-transformar-realidades/

http://sobiranialimentariapv.org/transformar-aliments-transformar-realitats-jornada-dimpuls-dels-obradors-compartits-1-de-desembre-valencia/

Enllaç per a inscriure’s a la jornada: https://goo.gl/k49WUK

Esperem poder comptar amb la teua participación

Una salutació,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *