IX Mostra Itinerant de Cine i Vídeo Indígena 29/11 a 1/12, 19h Castelló

DE DACSA, TERRA I AIGUA SOM

Museu de Belles Arts de Castelló

Entre els dies 29 de novembre i 1 de desembre celebrarem la IX Mostra Itinerat de Cinema i Vídeo Indígena del País Valencià, activitat que tracta d´apropar la realitat dels pobles indígenes a la societat valenciana mitjançant els treballs realitzats per creadors indígenes, amb la participació de les seues comunitats i organitzacions. Les sessions de vídeo es complementaran amb espais de diàleg i la tertúlia amb convidades d´Amèrica Llatina.

Aquesta edició porta per títol DE DACSA, TERRA I AGUA SOM i està dedicada a les defensores i defensors dels bens naturals centroamericans, aquestes persones que des de la seua cosmovisió i maneres pròpies posen el cos per detenir la destrucció de la Mare Terra. Tindrem com a convidades: Marixela Ramos d´El Salvador, Andrea Ixchiú del poble kiché de Guatemala, a Rony Morales i Adrián Cal del poble quekchí, de Guatemala també, i altres convidades d´organitzacions locals que participaran en els debats posteriors al visionat de les pel·licules i vídeos.

L´esdeveniment se celebrarà en paral·lel a les ciutats de Castelló de la Plana, València i Alacant. Adjuntem la programació de Castelló de la Plana. En el nostre Facebook podeu trobar tota la informació: https://www.facebook.com/events/114361412590351/

Us demanem que ens recolzeu en la difusió d´aquesta activitat ab els vostres contactes i xarxes socials i us convidem a participar als vostres territoris.

Ens vegem a la Mostra.

Abraçades,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *